Liber – utvecklar dagens och morgondagens läromedel och kurslitteratur.

Liber AB etablerades 1973 och är ett av Nordens största läromedelsföretag. Vi har en bred utgivning av läromedel, akademisk kurslitteratur och managementlitteratur som riktar sig till hela utbildningsmarknaden, från grundskola och gymnasium till universitet och högskola och professionella yrkesutövare.

Praktiken kommer att genomföras på avdelningen Digital Utveckling där vi arbetar intensivt med digitalisering och utveckling av morgondagens lärandeprocesser. Hos oss får du möjlighet att vara delaktig i vårt allra viktigaste utvecklingsprojekt. Du kommer att få arbeta med användartestning, dvs testa digitala produkter så de fungerar enligt specifikation, bygga prototyper i html, utveckla miniprogram och producera digitala produkter genom att föra in dem i olika produktionsverktyg.

Vi tror att du är en vetgirig problemlösare som är bra på att fånga upp andras idéer och förädla dem, älskar webbdesign och är road av css-stylning och pixel perfect uppdrag. Vi kan garantera att du får en spännande och utvecklande praktik i ett företag med ca 100 engagerade, stolta medarbetare som brinner för att hjälpa alla att lyckas med sina studier och leda Sverige till utbildning i världsklass. Efter genomförd praktik hoppas vi att du har blivit inspirerad till fortsatta studier och en vilja att påverka och göra skillnad i samhället.

Vi söker 2 praktikanter till våra fina lokaler i Solna under september till december 2017.

Välkommen med din ansökan.