Red Capes IT – Vi digitaliserar Sverige!

Red Capes IT med varumärket Webbhjältarna är en kombination av ett ungt teknikdrivet företag med en stadig värdegrund samt en önskan om att de som väljer att arbeta hos gör det pga. utvecklingsmöjligheter och att Red Capes IT ser sina hjältar som det humankapital de är. Vi levererar samarbeten med våra kunder och partners där vi tillför förändringar, vi ansvarar för att bygga lösningar som förenklar och förnyar men också att utbilda och implementera.

Webbhjältarna är insteget för det mindre företaget eller entreprenören till digitalisering, vi levererar prisvärda hemsidor och marknadsföringspaket som ger mervärde och banar väg för fortsatta samarbeten. Vi arbetar med studenter och frilansare och låter de pröva sina vingar genom att låta de ansvara för projekten men med oss som ständigt stöd i kommunikation med kund.

Som praktikant hos Red Capes IT kommer den första frågan vara; vad kan du prata om i två timmar utan avbrott, vad brinner du för, vad älskar du att göra? Svaret på denna fråga kommer med stor sannolikhet vara det du som praktikant får göra, vi vet att när människor får göra det de älskar, överlevererar de, alltid. Tidigare praktikanter vi haft har fått driva egna projekt, ibland direkt mot kund, ibland interna utvecklingsprojekt, det viktigaste är att alla varit med på projektet och känt en samhörighet och ett sammanhang med det vi gör.