NKT – Global marknadsledande kabelleverantör till energisektorn

Utveckling, design och tillverkning av låg- mellan och högspänningskablar är delar av vår vardag på NKT – Nordiske Kabel og Traadfabriker. I 130 år har NKT försett marknaden med teknologiska och hållbara produkter, tjänster och lösningar. Vi arbetar dagligen med att tillverka kablar som transporterar förnybar energi – för en bättre framtid.

Vi vill vara kabelföretaget andra väljer att göra affärer med. Vi vill vara en bra arbetsplats där det finns möjlighet att bygga sin karriär. Vi vill arbeta med skickliga medarbetare som ett enat företag och nu vill vi visa Dig vår verksamhet.

I Karlskrona arbetar vi med Högspänningskablar för land och sjö som installeras för att överföra ström exemplevis mellan olika länder. Vi designar, utvecklar, tillverkar, testar och installerar kabelsystem  där även serviceavtal till våra kunder är en del av vårt erbjudande.
Som Tekniksprångare hos oss får du vara med i delar av denna process och ges också möjligheten  att se vad en ingenjör har för arbetsuppgifter och de oändliga valmöjligheterna inom detta yrke.

På NKT HV Cables erbjuder vi en praktikplats som ger inblick i våra projekt och produkter. Du kommer att få lära av erfarna medarbetare och vi lovar att Du kommer utvecklas.
Vi ser fram emot att få visa Dig hur vi arbetar och vilka utmaningar vi har.

Välkommen med din ansökan till oss!