Pagono – Hjälper företag med digital marknadsföring

Pagono AB hjälper företag att bli mer digitala i sin marknadsföring. Med tjänster, teknik och processer hjälper vi företag att förflytta sig mot en mer digital vardag. Krav på flexibilitet och snabbhet gör att många varumärken försöker slå knut på sig själva i sin strävan att hänga med i teknikutvecklingen. Med centraliserat innehåll, många kanaler att prata i samt behovet av responsiv marknadsföring, ställs stora krav på innehåll och produktion.

Vi på Pagono hjälper företagen att möta den utmaningen och vi har, var och en, mer än 10 års erfarenhet av att digitalisera marknadsföring. Vi är en samling av ingenjörer och kreatörer som brinner för att utveckla marknadsföringen.

Hos oss kommer du att få vara med att utveckla vår senaste tjänst som innebär att vi automatiserar produktionen av produktbilder. Med ny teknik kommer vi att revolutionera bildproduktionen för e-handel, kataloger, och andra marknadskanaler.