Steelwrist – praktik med fokus på problemlösning och R&D

Steelwrist är ett teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer tiltrotatorer, snabbfästen, tillbehör och redskap för grävmaskiner och grävlastare. Vårt mål är att vara ”bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet”. En målmedveten satsning på robusta och moderna produkter kombinerat med snabb service uppskattas av våra kunder som bara blir fler och fler.

Steelwrist har sitt huvudkontor i Sollentuna norr om Stockholm och här  är vi drygt 80 medarbetare.  Vi har en positiv företagskultur med en kamratlig anda där alla hjälps åt för att tillväxten ska fortsätta vara lyckosam. Våra kärnvärden är enkelhet, lyhördhet och snabbhet.

Som praktikant hos oss kan du få arbeta med att lösa problem och optimera vår tillverkningsprocess eller arbeta med spännande projekt på vår R&D avdelning som utvecklar befintliga och nya produkter. Det kan också bli aktuellt med kortare projekt på vår Marknadsavdelning.

Vi söker dig som har en positiv attityd, är självmotiverade och är intresserad av teknik och produktion. Du är en lagspelare med drivkraft och vilja att uppnå resultat. Du är också duktig på att kommunicera med våra medarbetare.

Välkommen med din ansökan!