Simpligo – praktik med fokus på IT-utveckling

Simpligo grundades hösten 2016 i syfte att göra tidskrävande hushållsrelaterade beslut enklare att fatta. Vem ska jag anlita för att sälja min lägenhet? Bara i Stockholm finns det drygt 2 000 fastighetsmäklare. Vem kommer att göra det bästa jobbet? Vi har sedan starten byggt upp en teknisk lösning som gör det enkelt att jämföra och välja rätt mäklare. Tjänsten kommer att lanseras våren 2017.

Vi som jobbar med Simpligo är de tre grundarna, varav två är seniora systemutvecklare. Vår UX och  frontendutveckling sker i Ukraina. Totalt är vi tre tjejer och två killar. Vi sitter ihop med ett fyrtiotal andra startups i centrala Stockholm, med utsikt över Riddarfjärden och Gamla Stan.

Som praktikant hos oss får du jobba i en stimulerande arbetsmiljö med ett högt tempo. Kreativitet, nyfikenhet och entreprenörskap sitter i väggarna.  Du blir en del av ett av teamet där fokus ligger på IT-utveckling. Vi har högt i tak och det finns goda möjligheter utvecklas och få eget ansvar. Beroende på ditt intresse och tidigare erfarenheter kan du få jobba med Design/UX, Frontendutveckling, Backendutveckling eller Databas.

Vi tror att du har ett stort intresse för IT-utveckling och/eller frontenddesign och har utvecklat själv tidigare.