Malmö Stad – praktik på Malmö IT

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Malmö IT levererar IT-tjänster till stadens alla verksamheter. Vi är mycket måna om att hela tiden vidareutveckla vårt arbete för att på så sätt kunna erbjuda bättre service till stadens invånare. Därför ställer vi också höga krav på oss själva såväl som på tekniken.

På vår avdelning arbetar vi med nätverksdrift, underhåll och installationer av trådlösa nätverk till fastigheterna i kommunen. Det innebär stort ansvar och roliga arbetsuppgifter – och nu söker vi dig med ett genuint intresse för IT – gärna med gymnasieutbildning inriktning IT eller motsvarande.

Självklart tar du ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik. Du tycker det är inspirerande att möta olika människor och personligheter.

Har du IT-intresse, är nyfiken och trivs med att jobba under eget ansvar såväl som i grupp? Kan du bidra med engagemang, kreativitet och öppenhet? Då ska du söka praktik hos oss!