EY – Världsledande inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning.

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig här samt i sociala medier och på vår blogg

Praktik inom vår grupp för Data Analytics i Stockholm

Vill du utveckla din analytiska förmåga, gillar du problemlösning och är öppen för att lära och ta till dig nya saker i framkant av vår utveckling mot digitalisering och automatisering inom EY? Om ja så finns chans till att få praktisera inom vårt Data Analytics team.

Data Analytics är ett fokuserat utvecklingsområde hos oss på EY och du kommer att vara en del av vår snabba utveckling inom digitaliserad och innovativ revision. Vi är ett ungt team i snabb tillväxt och från start kommer du att få både lärarledd utbildning och on-the-job training för att lära dig det du behöver. Du kommer snabbt att få eget ansvar där din uppgift består i att hämta in olika typer av data från våra kunder, transformera denna data och förbereda för analys i något av våra analysverktyg.

Klicka gärna in på länken för mera information kopplat till vår utveckling