VR Infrapro – praktik med fokus på infrastruktur och samhällsutveckling

Är du nyfiken på en framtida karriär inom projektledning eller projektering inom infrastruktur och samhällsutveckling? VR Infrapro startades med grundambitionen om att vi vill driva projekt riktigt bra. De ska vara högkvalitativa, effektiva, roliga att jobba i och nytänkande. Med en stark ägare, en modern affärsmodell och medarbetare med spetskompetens ska VR Infrapro bli en självklar aktör på den svenska konsultmarknaden, en attraktiv partner och en uppskattad arbetsplats för våra medarbetare.

VR Infrapro är organiserat på ett unikt sätt på konsultmarknaden där fokus ligger på projekt, både när det gäller organisation och uppföljning. Avsikten är att detta ska tydliggöra projektarbetet, dess affär och effektivisera vår insats. Våra projekt är främst inom infrastruktur och samhällsutveckling.

Det vi kommer kunna ge dig är en härlig företagskultur och en inblick i hur man som konsult kan arbeta med projektgenomförande på ett professionellt och modernt sätt.

Vi söker dig som har ett intresse för projektledning eller vill utvecklas som projektör inom din teknikgren och som tycker om att arbeta i grupp och är van att ta egna initiativ. Vi ser fram emot att få din ansökan!