Yaskawa Nordic – Specialister på robotar

Yaskawa Nordic levererar framgångsrikt industrirobotar över hela Europa. Vi tillverkar innovativa och lättanvända robotlösningar av hög kvalité för i stort sett alla branscher och användningsområden. Hos oss arbetar hängivna personer med specialistkunskaper. Våra ingenjörer ansvarar för konstruktion, tillverkning och installation på plats hos kund.

Yaskawa Nordic är ett globalt företag med en spännande, stimulerande och utmanande arbetsplats för den som är villig att satsa.

Skickliga ingenjörer utgör grunden i vårt företag. De gör allt från att utveckla våra produkter till att ge kunderna råd så att de får rätt teknisk lösning. Vi vill motivera fler unga att intressera sig för teknik och utbilda sig till ingenjörer, förhoppningsvis leder en praktikperiod hos oss till just detta. Dessutom är det oerhört värdefullt att få ungdomars perspektiv på vår verksamhet.

Under fyra månader på Yaskawa Nordic kommer du att få lära dig massor om robotar och industriell automation. Du kommer få en stor inblick i hur våra ingenjörer jobbar och att se hur vi specialanpassar våra robotlösningar efter kundens behov.

Har du hög motivation och uppskattar att arbeta med människor och teknik? Varmt välkommen med din ansökan!