Tritech – Experter på utveckling av intelligenta system

Är du nyfiken på det uppkopplade samhället, verkar det spännande med lösningar som underlättar för oss människor och samhället? I så fall kommer du att trivas hos oss.

Tritech är vi experter på utveckling av intelligenta system för det uppkopplade samhället sk Internet of things. Vi är grymma på inbyggda system och tekniknära applikationsutveckling. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi lösningar och produkter som är viktiga för människor och organisationer. Vi jobbar både in-house och som konsulter ute hos våra kunder.

Vi finns nära våra kunder med kontor i Stockholm och Göteborg. Idag är vi 130 medarbetare och ska fortsätta växa. Vi som jobbar på Tritech idag kännetecknas av att vi gillar teknik och brinner för att utveckla högteknologiska produkter och system. Vi har roligt på jobbet tillsammans.