Schneider Electric

Innesäljare till Schneider-Electric
I rollen som innesäljare kommer du att bearbeta befintliga kunder för försäljning av serviceavtal, moderniseringar och uppgraderingar. Ditt arbete kommer att bedrivas i samarbete med chef, övriga innesäljare och servicetekniker, men du ska kunna arbeta självständigt.

Varför ska du jobba på Schneider?
Schneider-Electric är en av världens största aktörer med marknadsledande position inom energi, automation och säkerhet. Vi är passionerade över att få människor att växa där ”People first” är ett viktigt ledord för oss. Vi lägger mycket värde i work-life balance och även självständighet under ansvar. Du kommer att vara en viktig del och får möjlighet att påverka en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Det finns många intressanta utvecklingsmöjligheter hos oss!

För att vara framgångsrik i rollen
Du ska du vara en självgående och prestigelös person med ett eget driv. Du ska som innesäljare trivas med att kontakta kunder per telefon och då ha förmågan att lyssna in kundernas behov, vara lyhörd och bygga förtroende. Du är tävlingsinriktad, social, positiv och gillar att ha kul på jobbet!

Dina ansvarsområden
”Erfarenhet av teknisk försäljning är en fördel. Erfarenhet inom ellära och tekniskt intresse är till stor fördel”.

  • Du har gymnasiekompetens med teknisk eller ekonomisk inriktning.
  • har lätt för att uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser gärna kvinnliga sökande eftersom vi arbetar mot en jämnare könsfördelning.

Har du frågor om tjänsten och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Anna Sevenheim, Talent Acquisition Specialist 010-478 23 90. Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Vi är ett säkerhetsföretag och därför kräver vi utdrag ur brottsregistret vid anställning. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb