Skellefteå Kraft – Vi utvecklar framtidens energi

Skellefteå Kraft är Sveriges femte största kraftproducent. Vi producerar el som är förnybar och snäll mot miljön och satsar enbart på energikällor som vind, vatten, skog och sol. Omställningen till ett hållbart samhälle handlar till stor del om innovationer inom energi. Därför jobbar vi på Skellefteå Kraft hela tiden med att hitta nya och smarta sätt att lösa energiförsörjningen. Vi tar steget in i framtiden med naturens krafter och människans vilja att förbättra.

Som praktikant hos oss på Skellefteå Kraft får du en bra inblick i energibranschen och får se variationen i arbetet som ingenjör. Vi söker dig som är nyfiken på teknik och tycker att energi och hållbarhet låter som en spännande utmaning. Du får möjlighet att se allt från elnät och krafthandel till produktion av vind- och vattenkraft och hur allt hänger ihop för att du ska få el och värme till din bostad.

 

Välkommen till Skellefteå Kraft och framtiden.