Andrénplast AB – Going pro: Product. Process. Profit.

Andrenplast AB ingår i koncernen CalixKlippan Group som omsätter cirka 1100 MSEK med dotterbolag. Andrenplast AB omsätter ca 220 MSEK och har cirka 110 anställda. Vi har även en enhet i Polen.  Andrénplast är experter på vakuumformade plastdetaljer och termoplastsystem och är en systemleverantör till fordonsindustrin. Andrénplast har funnits i över hundra år som företag och sedan 1970-talet har vi inriktat oss på vakuumformning. Våra kunder anlitar oss för att vi utvecklar och levererar det våra kunder vill ha. Se gärna mer på vår hemsida www.andrenplast.se eller vår reklamfilm på http://andrenplast.se/#lg=1&slide=0

Som praktikant hos Andrenplast kommer du att, beroende på bakgrund, ingå i antingen konstruktionsgruppen, prototypgruppen eller industrialiseringsgruppen. Inom dessa grupper arbetar projektledare, konstruktörer, produktionstekniker, beredare, prototypbyggare. Arbetet hos dessa grupper är kundstyrt vilket betyder att vi arbetar med det vi fått i uppdrag av våra kunder att utveckla och leverera. I huvudsak är våra kunder bil-, lastbil- eller busstillverkare runt om i Europa och världen. Praktikantens uppgifter kommer att individanpassas och variera inom dessa grupper. Exempelvis kan du som praktikant hjälpa till med konstruktionsarbete, rendering av marknadsmaterial, byggnation av prototyper, kvalitetsarbete, 3D-mätning med scanner eller annan projektdokumentation. Vi är flexibla och ser utifrån din förmåga och vilja att utföra en viss uppgift.