KICKS – brinner för att ge marknadens bästa vägledning och inspiration till de främsta valen inom skönhet

KICKS är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Idag finns totalt ca 250 butiker i Sverige, Finland och Norge. KICKS Kosmetikkedjan AB startades 1991 av KF. I maj 2002 förvärvades KICKS Axel Johnson AB som ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj. Med kunskap om, och kärlek till, alla skönhetsintresserade kvinnor och män skall KICKS med hjärta och hjärna erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de främsta valen inom skönhet.

KICKS genomför just nu ett verksamhetsöverskridande arbete med att digitalisera såväl kundmötet som interna arbetssätt. Ett digitaliseringsteam finns på plats som skall leda digitaliseringen. Bland annat görs en satsning på mobila kassor, en ny digital handelsplattform, digitala skärmar i butik, olika digitala butiksverktyg och mobilappar som skall underlätta det interna arbetet. Som praktikant på KICKS kommer du vara med i vårt digitaliseringsteam och bland annat stötta teamet med att testa och utvärdera våra olika tekniska lösningar i syfte att göra våra lösningar så bra som möjligt för våra kunder och medarbetare.

För att lyckas i rollen som praktikant hos oss har du ett sinne för teknik, skönhet och försäljning. Du besitter en god social kompetens och gillar personliga möten. Är du dessutom öppen, prestigelös och redo att bygga långsiktiga relationer så kommer du att trivas hos oss. Du erbjuds en praktikplats i en spännande miljö med möjlighet att bidra till vår expansion och utvecklas långsiktigt.

Vill du bli praktikant hos oss så välkomnar vi din ansökan genom Tekniksprånget!


Följ KICKS på sociala medier!

facebook.com/kicks

instagram.com/kicks.se