Siemens

Om Siemens
Tillsammans är vi ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem.

Uppdraget
Det aktuella uppdraget handlar om att genomföra Automationsuppgifter i kontorsmiljö istället för att göra arbetet på riktig produktionsutrustning
– och förmedla nyttan med detta nya sätt att arbeta. Se och ta del av ”Virtual Commissioning for Automation Solutions” från Siemens.

Vilka söker vi?
Vi söker 2 kandidater som har ett genuint intresse för teknik och arbetat praktisk med den tekniken som ni har intresse av. Det viktiga är att ni är engagerade och drivna , kan arbeta självständigt ihop och själva söka efter information för att lösa de olika uppgifterna.

Vi söker 1 kandidat som har intresse av att programmera styrsystem som ska styra en del av en produktionsutrustning i form av en fysisk modell som är vanligt inom tillverkningsindustrin. Vi söker även 1 kandidat som är intresserad av mekanik, som ska skapa an virtuell modell av den fysiska modellen som tidigare nämndes. Den som programmerar modellen ska skapa modellen som en logisk modell i en virtuell miljö och då lägga till ytterligare funktioner efter hand såsom maskinsäkerhetsfunktioner.

Den slutliga uppgiften kommer att bli att koppla ihop automation med den virtuella mekaniska modellen, dvs genomföra Virtual Commissioning – på riktigt!