ArtaPlast – ledande inom tillverkning av formsprutade plastdetaljer

Arta Plast AB är ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning av formsprutade plastdetaljer. Företaget grundades i Stockholm 1957 och är idag ett välkänt namn hos livsmedelsföretag och medicintekniska företag världen över. För att kunna erbjuda tillverkning av livsmedelsförpackningar och medicintekniska produkter på bästa sätt har vi investerat i en maskinpark med hög grad av automation. I vår toppmoderna anläggning i Tyresö strax utanför Stockholm producerar vi detaljer. Här finns även ett renrum med hygienklass 8 och en högteknologisk verkstad för produktutveckling.

Är du intresserad av innovation, design, produktutveckling, automation och helhetsproduktion inom formsprutning? 

Som praktikant hos ArtaPlast via Tekniksprånget så besitter du minst en god förståelse för teknik eller grundläggande erfarenheter inom teknikområden som automation, processutrustning eller skärande bearbetning. Du ska vara intresserad av de möjligheter automation och teknik ger och vara villig att börja lära dig från grunden. Är du dessutom öppen, vetgirig och redo att bygga långsiktiga relationer så kommer du att trivas hos oss. Du erbjuds en praktikplats i en spännande miljö med möjlighet att bidra till vår expansion och utvecklas långsiktigt.