Swedavia bjuder in till nätverksträff

Förra veckan hade praktikanterna på Swedavia anordnat en nätverksträff för praktikanterna i Stockholmsområdet. Ellen Söderberg som denna höst praktikserar på Swedavia har sammanfattat träffen: 

”Torsdagen 9/11 bjöd vi tekniksprångare från Swedavia på Arlanda, Ellen Söderberg och Amal Ali, in 20 tekniksprångare från olika företag på en nätverksträff. Under träffen fick alla deltagare lyssna till en presentation om Swedavia och inspireras till att studera en ingenjörsutbildning av våra traineer som är färdigutbildade civilingenjörer. Det var otroligt intressant att höra andra tekniksprångare berätta om sin praktik på olika företag. Att träffa andra tekniksprångare är ett perfekt tillfälle att utbyta erfarenheter då vi alla står inför valet att eventuellt välja en ingenjörsutbildning. Under träffen fick vi även möjligheten att besöka flygledartornet på Arlanda och göra en terminalvandring där alla fick lära sig mer om flygplatsen.

Träffen möjliggjorde att vi fick en bild av olika arbetsgivare och vad en ingenjör kan ha för olika arbetsuppgifter. Tekniksprånget öppnar upp, inte bara för studier som ingenjör, utan även för olika framtida arbetsgivare.”

Det är nu du sätter grunden för ett nätverk som kommer vara avgörande i framtiden!