Prevas – ett av Sveriges största konsultbolag inom teknisk produktutveckling

Prevas är ett av Sveriges största konsultbolag inom teknisk produktutveckling. I Stockholm kan vi nu erbjuda en praktikantplats för en tekniksprånget-praktikant. Du kommer att jobba på vårt kontor centralt i Sundbyberg inom vår in-house utvecklingsavdelning där vi utvecklar prototyper till medicin-tekniska instrument för våra externa kunder. Under din praktiktid kommer du att möta duktiga ingenjörer specialiserade inom såväl mekanik, elektronik som programvara, projektledning och kvalitetssäkring. Du kommer att få insikt i hela processen från idé till färdig produkt, och i samspelet mellan ingenjören, kunden och slutanvändaren. Dina dagliga arbetsuppgifter kan variera mellan rena designuppgifter, manuellt arbete på prototypnivå, handräckning, testning och dokumentation. I vår verksamhet är sällan två arbetsdagar likadana.

Vi söker dig med:
Avslutad gymnasieutbildning med naturvetenskaplig-teknisk inriktning.
Intresse för teknik; gärna i form av någon hobbyverksamhet inom tex. elektronik, mikroprocessorer, programmering, modellflyg eller liknande.
Körkort för bil (helst, men inte krav).
God kunskap i svenska och engelska.
Du är en social person som även kan jobba självständigt under handledning. Du tycker det är roligt med nya utmaningar, men är inte rädd att ta tag i alla möjliga typer av arbetsuppgifter.