Noboxsolutions – Webbutveckling och innovation

Noboxsolutions är en webbyrå i Karlstad som har varit verksamma sedan 2010 och består idag av ett härligt gäng på cirka 12 personer, med stor kompetens. Eftersom vi har funnits ett tag så är vi en trygg arbetsplats, men vi är också noga med att inte fastna i gamla banor utan ser innovation och utveckling av oss själva och företaget som livsviktigt för att fortsätta finnas till.

Vi söker praktikant(er) som webbutvecklare. Som webbutvecklare på Noboxsolutions så arbetar man med framförallt frontend, alltså HTML, CSS, JavaScript och vi bygger alla webbplatser i CMS-systemet WordPress. Du kommer att få sitta med våra utvecklare och suga in all deras samlade kunskap. Du kommer börja med ett arbetsprov som vi tagit fram där du kommer att få testa dina skills i HTML och CSS. Utifrån detta kommer vi att ge feedback och introducera WordPress. Nästa steg blir att komma in i ett skarpt projekt där du kommer arbeta med kund.

Viktigt för oss är ditt intresse och engagemang. Om du verkligen vill bli webbutvecklare är detta rätt ställe att börja på, alla utvecklare hos oss har en brant inlärningskurva. Du bör behärska HTML och CSS från start för att komma in på rätt nivå.

Läs mer om oss på www.noboxsolutions.se