Ready Digital – En digital byrå som producerar affärsdrivande digitala lösningar till våra kunder

Ready Digital är en digital byrå som i över tjugo år har arbetat med att hjälpa kunder att lyckas online, både inom den privata och den offentliga sektorn i samtliga geografiska regioner i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att ta ett helhetsgrepp om deras digitala närvaro, och att utveckla rätt strategi för framtiden. Ready Digital har kontor på Epicenter i Stockholm, och centralt i Växjö. Vi är en kreativ och dynamisk arbetsplats med unga och drivna kollegor. Hos oss arbetar utvecklare, webbdesigners och projektledare, men även säljare och digitala marknadsförare. Vi är stolt partner till DI Gasell 2018.

För Ready Digital är det väldigt viktigt att många av Sveriges mest talangfulla studenter väljer att arbeta inom digitalisering, teknik och utveckling, och vi vill bidra till att öka intresset för dessa yrkesområden. Genom Tekniksprånget vill vi visa hur spännande och kreativa dessa yrken och dessa arbetsområden är, och hur viktiga de är för företagens fortsatta tillväxt.

Som praktikant hos Ready Digital blir du en självklar del av vårt team. Vi arbetar i projektgrupper där du och dina kollegor arbetar tätt tillsammans. Dessutom får du en inblick i många olika industrier och verksamhetsområden, då vi arbetar med allt från startups till börsbolag. Vi är måna om att du som gör Tekniksprånget får en så varierad och utmanande erfarenhet som möjligt och att de månader du tillbringar hos oss dels ger dig insikt om vikten av digitalisering, och kanske till och med hjälper dig att bestämma din fortsatta väg i yrkeslivet.

Vi söker dig som är nyfiken, driven och engagerad, och som har en förmåga att se nästa steg. Du är nyfiken på att utforska webbens alla möjligheter. Som praktikant kommer du tillsammans med vårt sälj- och utvecklarteam att arbeta med kunder och deras olika frågeställningar. Uppdragen kan exempelvis handla om att analysera marknadsinformation, effektivisera en viss arbetsprocess eller att delta i arbetet med att utveckla och anpassa en viss teknisk lösning.

Är detta vad du söker? Vi letar efter en digital hjälte!