AkzoNobel Speciality Chemicals – med fokus på hållbar utveckling

Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Tekniksprånget ger oss chansen att visa upp de spännande yrken och framtidsmöjligheter som finns hos oss. Vi vill visa den kreativitet som finns i ett företag som är världsledande inom många fält och vars medarbetare driver nya idéer till nya höjder. Dessutom vill vi gärna knyta kontakt med unga, drivna människor som vill hjälpa oss att utveckla framtidens idéer.

AkzoNobel Specialty Chemicals hittar du en unik arbetsplats med en skiftande blandning personligheter och expertis. Våra medarbetare är kunniga, kreativa och entusiastiska och det återspeglas i en stämning där man uppmuntras att uppnå sin fulla potential – oavsett var i verksamheten man befinner sig. Hoppas att du blir nyfiken och vill ta reda på mer om vad t.ex. en processingenjör, en kemist, en driftoperatör, en laboratorieingenjör eller en produktspecialist faktiskt gör på jobbet.