Tiohundra – vår vision är Hälsa vård och omsorg – där du är

Genom förebyggande arbete, fokus på digitalisering och partnerskap kommer vi nå dit. Det pågår ständigt nya och spännande utvecklingsprojekt hos oss. Vi erbjuder praktik genom Tekniksprånget för att visa på den tekniska utveckling och de möjligheter som finns inom vård- och omsorgssektorn.

Som praktikant kommer du att få arbeta på IT-enheten som består av 13 medarbetare med mycket god sammanhållning. Vi har ca 1600 klienter, mobila enheter, ca 400 skrivare och ett 80-tal servrar. Tiohundras verksamheter är utspridda på ca 80 platser vilket innebär en del nätverksarbete.

Vi sköter driften av det mesta hos oss och ansvarar också för support mot våra användare. Vi är även en del av Stockholms läns landsting kring nätverk, vissa applikationer och funktioner.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att jobba med första linjens helpdesk och klienter, skrivare och allmänna supportfrågor. Du kommer att arbeta med ärendehantering, inventering och installationer. Vi har Microsoft som plattform i våra klienter, servrar och vissa management-verktyg. Du tar emot, registrerar, fördelar och löser ärenden från användarna både per telefon och ute hos. Du kommer även att jobba med en del driftsfrågor, användarnas nätverk och olika projekt.

Kvalifikationer

Vi vill att du har kunskaper om Microsofts produkter, är intresserad av IT generellt, tycker om att arbeta med människor, är flexibel samt gillar att lösa problem och vara innovativ.

Vi ser helst att du har körkort för personbil.

Om Tiohundra – det kompletta vård- och omsorgsbolaget i Roslagen

Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.