Veoneer – Spetsteknologi för framtidens bilar

Veoneer är det senaste, men ändå ett av de mest erfarna företagen inom autonom bilsäkerhet. Ursprunglingen startat från världsledaren inom bilsäkerhet, Autoliv. Veoneers ambition är att vara en ledande systemleverantör för ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), autonom bilkörning samt bli marknadsledande inom bilsäkerhetselektronik. Med en unik kombination av teknisk hårdvara och mjukvarukunskap kan vi erbjuda en av de bredaste produktportföljerna i branschen.

Veoneer utvecklar spetsteknologi för framtidens bilar. Vårt internationella, flexibla och goda samarbete med våra intressenter syftar till att påskynda tillväxten inom autonom körning och vara ledande inom ADAS. Genom teknikinnovation förenar vi de fysiska vetenskaperna med artificiell intelligens och maskininlärning.

Med 7500 anställda i 13 länder har vårt växande lag med professionella medarbetare tillsammans målet att leda revolutionen i bilindustrin … och sedan vara pionjär för vad som kommer därefter.
Det vi vill bidra till genom Tekniksprånget är att ge ungdomar en bredare uppfattning om vad ingenjörsyrket innebär och samtidigt, genom en mängd olika spännande uppgifter, ge dem förutsättningar för ökade kunskaper och färdigheter inom teknik.

För mer information om Veoneer, besök vår hemsida på www.veoneer.com