Epiroc – ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och råvaruindustrin

Epiroc är en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och råvaruindustrin. Med banbrytande teknologi utvecklar och producerar bolaget innovativa borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning, och tillhandahåller förstklassig service och förbrukningsvaror. Bolaget grundades i Stockholm och har passionerade medarbetare som samarbetar och ger support till kunder i över 150 länder.
Läs mer på www.epirocgroup.com.

Construction Tools PC AB. 1 plats i Kalmar

Uppdragsbeskrivning:

Uppdraget vi vill ha hjälp med är att jobba på vår kvalitetsavdelning och tillsammans med vår kvalitetstekniker arbeta med våra mätmaskiner och de program som vi använder. I arbetsuppgifterna kommer du att få hjälpa till med att uppdatera våra mätprogram, uppdatera mätinstruktioner, mäta utfallsprover m.m. Vi kommer också att anpassa din tid så att du får känna på så mycket som möjligt av kvalitetsrelaterade arbetet och på så vis ge dig en bra bas inför ditt framtida yrkesval.