Lidköping Energi – Ett modernt och hållbart energibolag

Lidköping Energi är ett modernt och hållbart energibolag, med professionella och engagerade anställda. Strävan att bidra till ett hållbart samhälle och skapa ett kostnadseffektivt och uthålligt energisystem som genomsyrar hela bolaget. Vi känner ett stort ansvar för det samhälle vi verkar och lever i och är stolta över att vi bidrar till att göra Lidköping till en mer hållbar stad. Bolaget ägs av Lidköping kommun och producerar och levererar fjärrvärme och förbränner avfall.

Som tekniksprångare hos oss kommer du få vara med i det dagliga arbetet på olika avdelningar för att få en inblick i hur det är att jobba med teknikfrågor i en processindustri. Vår förhoppning är att du skall kunna titta närmare på någon av våra processer och där utifrån hitta förbättringsområden. På så vis får du vara med från idé till genomförande. Andra exempel kan vara implementera rutiner eller utvärdera underhållsrevisioner. Vad det blir beror på vem du är och vad du brinner för.

Är du nyfiken, positiv och inte rädd för att ta ansvar och lära dig nya saker ser vi gärna att du söker! Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få en givande tid hos oss.

Välkommen med din ansökan!