Capgemini – Global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation

Capgemini har som ambition att vara Architects of Positive Futures. Din passion för innovation har en verklig plats hos oss. I en kreativ och dynamisk arbetsmiljö kan du räkna med att din kompetens och kunskap och dina ideer kommer att vara en viktig del i att skapa morgondagens värld!

Vilka är Capgemini?

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. För att vi ska kunna lyckas med detta är vi som ett IT- och konsultföretag i särskilt stort behov av personer med nyfikenhet, driv och teknisk kompetens. Capgemini är multikulturellt företag med över 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.

Besök oss gärna på https://www.capgemini.com/se-en/our-company/. People matter, results count.

Vilka vi söker


Vi söker dig med intresse för design, teknik samt utveckling av innovativa lösningar. Du är en person som gillar att ta ansvar, ta egna initiativ och lära dig nya saker i en föränderlig värld.

Vad får du göra som tekniksprångare på Capgemini?

Som tekniksprångare på Capgemini kommer du att få erfarenhet av hur det är att arbeta i ett av världens största IT-konsultbolag. Du kommer att få uppleva den variation som det innebär att vara ingenjör på ett innovationsdrivet IT- och konsultföretag. T.ex. kan du komma att designa och utveckla appar från grunden, jobba med projektledning, lära dig om försäljning och framtidens teknik och/eller att arbeta med innovationer i vårt nyinrättade Applied Innovation Exchange Lab. Du kan komma att möta externa kunder och du kommer att arbeta med betydelsefulla och intressanta projekt. Dessutom kommer du att ha stöd från handledare samt andra Capgeminikollegor runt om i Sverige och världen.