Dentsply Sirona Implants

Dentsply Sirona Implants – ett globalt företag som präglas av laganda där vi delar med oss av kunskap för att kunna växa och utvecklas. Vi har en passion för innovation och är engagerade i vår strävan att ta fram det bästa inom oss.

På vår site i Mölndal kommer vi att ha två Tekniksprångare, en inom Dentsply Sirona Implants och en inom Wellspect HealthCare. Ni kommer att få möjligheten att göra vissa uppgifter tillsammans.

Dentsply Sirona Implants är en del av Dentsply Sirona, världens största tillverkare av tandvårdsprodukter och –lösningar, och har under 130 år erbjudit innovationer och service till Hälsovårdssektorn och patienter över hela världen. Affärsområdet Dentsply Sirona Implants i Mölndal utvecklar, tillverkar och marknadsför ett heltäckande utbud och lösningar för dental hälsa. Med en varumärkesportfölj i världsklass, Astra Tech Implant System® och ATLANTIS®, marknadsförs innovativa, högkvalitativa och effektiva lösningar för avancerad tandvård.

På Dentsply Sirona Implants huvudkontor i Mölndal arbetar mer än 1100 engagerade medarbetare med att göra skillnad för de som behöver våra produkter och service.

Vi har en passion för att göra skillnad och arbetar ständigt med att förbättra människors liv. Vi kan erbjuda dig praktik där du kommer att få möjlighet att uppleva vår kultur av laganda, vänskap och helhjärtat engagemang. Du kommer att få en inblick i vad en ingenjör hos oss kan arbeta med inom produktion, kvalitet, inköp, forskning och utvecling samt IT.

Du som vill praktisera hos oss är engagerad och drivs av nyfikenhet och utmaningar. En Tekniksprångare inom Dentsply Sirona Implants kommer att få ansvar för ett förbättringsprojekt inom vår produktion. Projektet sker både i renrum och i osteril produktion.