Dentsply Sirona Implants

Dentsply Sirona Implants –  ett globalt företag som präglas av laganda där vi delar med oss av kunskap för att kunna växa och utvecklas. Vi har en passion för innovation och är engagerade i vår strävan att ta fram det bästa inom oss. Vi kan erbjuda dig praktik där du kommer att få möjlighet uppleva vår kultur av laganda, där nyckeln är att dela kunskap och hitta nya vägar att hantera utmaningar på. Du kommer att få en inblick i vad en ingenjör hos oss kan arbeta med inom produktion, kvalitet, inköp, forskning och utveckling och IT.

Till Dentsply Sirona Implants huvudkontor i Mölndal där mer än 1100 engagerade medarbetare arbetar med att göra skillnad söker vi en Tekniksprångare till vår Quality Assurance. Tekniksprångare hos oss får även möjlighet att samarbeta kring vissa uppgifter med Tekniksprångaren inom produktgruppen Wellspect.

Dentsply Sirona Implants är en del av Dentsply Sirona, världens största tillverkare av tandvårdsprodukter och –lösningar, och har under 130 år erbjudit innovationer och service till hälsovårdssektorn och patienter över hela världen. Produktgruppen Dentsply Sirona Implants i Mölndal utvecklar, tillverkar och marknadsför ett heltäckande utbud och lösningar för dental hälsa. Med en varumärkesportfölj i världsklass, Astra Tech Implant System®, XIVE®, Ankylos® och ATLANTIS®, marknadsförs innovativa, högkvalitativa och effektiva lösningar för avancerad tandvård. Dentsply Sironas globala huvudkontor ligger i Charlotte, North Carolina, USA. Företagets aktier är listade på amerikanska NASDAQ under symbolen XRAY. Mer information om Dentsply Sirona och dess produkter finns på www.dentsplysirona.com

Vi har en passion för att göra skillnad och arbetar ständigt med att förbättra människors liv. Vi kan erbjuda dig praktik där du kommer att få möjlighet att uppleva vår kultur av laganda, vänskap och helhjärtat engagemang. Du kommer att få en inblick i vad en ingenjör hos oss kan arbeta med inom produktion, kvalitet, inköp, forskning och utvecling samt IT.