Wellspect HealthCare

Wellspect HealthCare – ett globalt företag där vi bryr oss om varandra, har humor och är glada över att arbeta nära varandra. Detta kryddar vårt arbete och vi är bra på det.

Wellspect HealthCare ingår i Dentsply Sirona, världens största tillverkare av professionella tandvårdsprodukter och teknologier med globalt huvudkontor i York, Pennsylvania i USA, samt internationellt huvudkontor i Salzburg i Österrike.

På vårt kontor i Mölndal arbetar mer än 1 100 engagerade medarbetare med att göra en verklig skillnad varje dag för alla som lider av urinretention eller kronisk förstoppning. Till dessa människor hör de som har en ryggmärgsskada, ryggmärgsbråck, multipel skleros (MS), förstorad prostata eller andra tillstånd. Vi fokuserar på att öka deras oberoende genom att erbjuda diskreta, lättanvända produkter och tjänster för att hantera blåsa och tarm. Vårt primära intresse är alltid deras välbefinnande. Deras tillstånd påverkar deras liv på arbetet, hemma och när de är tillsammans med familj och vänner. Wellspects produkter och tjänster hjälper dem att klara utmaningar som annars skulle begränsa deras liv. Vi ger våra användare mer tid att leva.