Wellspect HealthCare

Wellspect HealthCare – ett globalt företag där vi bryr oss om varandra, har humor och är glada över att arbeta nära varandra. Detta kryddar vårt arbete och vi är bra på det.

På vår site i Mölndal kommer vi att ha två Tekniksprångare, en inom Dentsply Sirona Implants och en inom Wellspect HealthCare. Ni kommer att få möjligheten att göra vissa uppgifter tillsammans.

Wellspect HealthCare ingår i Dentsply Sirona, världens största tillverkare av professionella tandvårdsprodukter och teknologier med globalt huvudkontor i York, Pennsylvania i USA, samt internationellt huvudkontor i Salzburg i Österrike. På vårt kontor i Mölndal arbetar mer än 1 100 engagerade medarbetare med att göra en verklig skillnad varje dag för alla som lider av urinretention eller kronisk förstoppning. Till dessa människor hör de som har en ryggmärsskada, ryggmärgsbråck, multipel skleros (MS), förtorad prostata eller andra tillstånd. Vi fokuserar på att öka deras oberoende genom att erbjuda diskreta, lättanvända produkter och tjänster för att hantera blåsa och tarm. Vårt primära intresse är alltid deras välbefinnande. Deras tillstånd påverkar deras liv på arbetet, hemma och när de är tillsammans med familj och vänner. Wellspects produkter och tjänster hjälper dem att klara utmanningar som annars skulle begränsa deras liv. Vi ger våra användare mer tid att leva.

Vi har en passion för att göra skillnad och arbetar ständigt med att förbättra människors liv. Vi kan erbjuda dig praktik där du kommer att få möjlighet uppleva vår kultur av laganda, där nyckeln är att dela kunskap och hitta nya vägar att hantera utmaningar på. Du kommer att få en inblick i vad en ingenjör hos oss kan arbeta med inom produktion, kvalitet, inköp, forskning och utveckling och IT.

Du som vill praktisera hos oss är engagerad och drivs av nyfikenhet och utmaningar. En Tekniksprångare inom Wellspect kommer att få ansvara för ett projekt inom vår produktion där syftet är att få ett effektivare flöde samt att det ska underlätta att göra rätt. I vår produktion har vi en högautomatiserad maskinpark som producerar 24 timmar om dygnet.