Francks Kylindustri

Sveriges bästa arbetsplats inom kyla och värme.
Så låter Francks Kylindustris vision och som tekniksprångare hos oss blir du direkt en del av vårt arbete för att nå dit. Vi är Sveriges ledande företag inom kyla och värme och specialister på att konstruera, bygga och serva temperatursystem till livsmedelsaffärer, serverhallar, industrier, hockeyarenor, hotell, sjukhus, forskninganläggningar och mycket mer. Vi har ett viktigt uppdrag – mycket i vårt samhälle skulle sluta fungera helt utan att rätt temperaturer hålls.

Vad får du göra som tekniksprångare hos Francks Kylindustri?
Många av oss på Francks har börjat som praktikanter – därför behandlar vi dig som en framtida medarbetare redan under praktikperioden. Vi är uppskattade för att ge våra praktikanter stort ansvar och möjlighet att känna på så många olika delar av ingenjörsrollen som möjligt. En ingenjör på Francks är delaktig i allt från att sätta upp digitala projektmallar, förverkliga ritningar i CAD, delta i kund- och leverantörsmöten, kvalitetssäkra och utvärdera processer till aktivt operativt arbete ute på våra anläggningar. Du är också med i utvecklingen av vår projekthantering samt i analys, research och kommunikation.

Francks vision märks i vår vardag. Vi menar allvar med att bli Sveriges bästa arbetsplats inom kyla och värme. Är du en driven och nyfiken lagspelare som är beredd att hugga tag i de utmaningar vi ger dig har du all möjlighet att utvecklas i rekordfart under din praktik hos oss. Välkommen in i kylan.