Excidor

Excidor utvecklar, tillverkar och marknadsför styrsystem, programvaror, knappsatser
och elektronik till flexibla förarmiljöer. Våra lösningar finns i skogsmaskiner, grävmaskiner, hjullastare och terminalfordon, liksom i transport och väghållningsfordon och många andra mobila sammanhang. Vi finns i Bollnäs sedan 27 år och är ett expansivt företag med idag 31 anställda och en omsättning på ca 50 Mkr.

Vi finns i ljusa trevliga lokaler på Häggesta Industriområde.

Som praktikant hos oss kommer du att få vara delaktig på vår produktionsavdelning, där de bl.a tillverkar kablage efter ritningar. Du kommer själv att få tillverka enklare kablage. Vara delaktig i vår testverksamhet där vi testar våra produkter och tar fram protokoll. Göra egna tester.

Dessutom vara med på teknikavdelning som bla. innefattar support till våra kunder samt ta emot reklamationer. Kontrollera reklamationer, testa och dokumentera. När praktikanten är på plats så får vi i samråd komma fram till fler arbetsuppgifter beroende på erfarenheter, kunskaper och intresse.

Praktikanten kommer att få en handledare och vi ser gärna att man har ett stort intresse av teknik och vilja att lära sig.