Whispr Group

Whispr Group är ett insiktsföretag i mediabranschen som hjälper ledningsgrupper på stora, globala företag som Spotify, McDonald’s, Coca-Cola, Electrolux och Mercedes-Benz att förvandla data till analys och rekommendationer. Vi gör analyser baserade på sociala medier, redaktionella medier och kunddata om våra kunder, deras produkter och deras konkurrenter.

Vi söker nu nya interns till vårt huvudkontor i Stockholm. Praktiken hos oss innefattar främst:
• Introduktion i bolagets verksamhet, avdelningar och
produkter
• Intern utbildning inom analys av intern och extern data, i
sociala och redaktionella medier
• Medverka på interna och externa möten
• Arbeta med analys av data och media i kundprojekt
tillsammans med bolagets analysavdelning

Vi ser gärna att du är intresserad av medier, analys och tech. Du ska också gärna vara duktig på att räkna och/eller skriva texter. Du kommer att jobba på vårt nyrenoverade kontor på Södermalm och omges av ett 30-tal ambitiösa och supertrevliga kollegor. Här är det högt i tak (bokstavligt och bildligt) och alla hjälper till med produktutvecklingen. Whispr Group har som vision att bli världens bästa arbetsgivare och vi letar alltid efter bra framtida kollegor genom våra praktikprogram.