If – Nordens största försäkringsbolag

Vill du testa på att jobba på Nordens största och mest moderna försäkringsbolag? Är du intresserad av prissättning och förhållandet mellan risk och marknad? Sök praktik på det ledande försäkringsbolaget i Norden, med 3,6 miljoner kunder.  På If Skadeförsäkring är behovet av ingenjörer stort – och vi sitter mitt i businessbesluten. För att alltid kunna vara i framkant måste vi hela tiden utveckla våra analyser, riskbedömningar och digitala kommunikation med innovativa lösningar – därför ligger det oss varmt om hjärtat att inspirera unga att välja ingenjörsvägen.

Varför ska du jobba här?
Under din praktik på företagsavdelningen på If kommer du arbeta i projekt, både med prissättningsgruppen och riskbedömningsgruppen. Med stöd från din handledare kommer du få ta dig an datainsamling för att till exempel utveckla våra prissättningsmodeller, göra analyser, hjälpa till med kommunikation och driva utvecklingen av olika verktyg. Vi tror starkt på att med ett positivt mindset och en kreativ blick kan du se utvecklingsbehov vi själva inte ännu sett, och vara med och utveckla vår organisation. I vår projektdrivna organisation med högt kvalitets- och risktänk får du lära dig både hur du driver dig själv och andra. Under din praktik kommer det även att finnas möjlighet att prova på andra avdelningar på företaget- så att du får insikt i alla de olika roller en ingenjör kan ha på If. 

Vem söker vi?
Du kommer jobba tillsammans med kollegor från hela Norden, och därför är det viktigt att du är bekväm att prata engelska. Eftersom du kommer få arbeta inom olika projekt med olika inriktning vill vi att du som person är driven och gillar att lära dig nya saker, samt tycker om problemlösning. Stämmer det in på dig så lär du dig resten på plats! Vi ser fram emot att höra av dig!