SOS Alarm och resan mot ett tryggare Sverige

För att möta dagens och morgondagens känsla kring och utveckling av trygghetsfrågor, krävs innovativa idéer och modiga satsningar. Därför är vi på SOS Alarm alltid nyfikna på hur vi kan förnya oss och vi arbetar ständigt med förbättringar. Vi har ett oerhört samhällsviktigt och spännande uppdrag – vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat miljö, med växande kommersiella verksamhetsområden. Vi ansvarar för Sveriges nödnummer 112 och dess plattformar. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. IT är självklart en stor del av SOS Alarms kritiska kompetens och vi söker nu två Tekniksprångare som vill hjälpa oss att se på vår organisation med yngre ögon och perspektiv.är varje dag med och räddar liv.

Inför våren planerar vi att ta emot två Tekniksprångare. Utöver arbetsuppgifterna som beskrivs nedan kommer ni att få arbeta med bolagsövergripande insatser och mindre projekt som innefattar social närvaro och förbättringsanalys av vår hemsida, mm.
• Den ena rollen riktar sig mot vår Driftsorganisation, där du kommer få arbeta med att utveckla, underhålla och felsöka våra tekniska plattformar.
• Den andra rollen riktar sig till dig som är mer intresserad av projektledning och management. Du kommer att arbeta med projekt inom vår IT-organisation. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Vad har du som kan hjälpa oss? Och vad kan vi göra för dig? Skicka en ansökan där du beskriver dig själv och vilket område som intresserar dig mest, så hoppas vi att vi ses för intervju inom kort.
Varmt välkommen till SOS Alarm och resan mot ett tryggare Sverige.