Festo – Världsomspännande leverantör av automationsteknik

Festo är ett av världens ledande företag inom automation, baserad på pneumatiskt och elektriskt drivna rörelser. Som innovativ partner till våra kunder erbjuder vi marknaden ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och systemlösningar. Festo finns med egna bolag i mer än 60 länder världen över. Vi satsar på framtiden och investerar årligen 1,5% av våra personalkostnader i utbildning. I Sverige har Festo 80 anställda. 

På Festo kan vi erbjuda dig som är tekniskt intresserad en unik möjlighet att få inblick i vårt arbete inom den senaste teknologin för industriell automation. Här arbetar många experter inom industriautomation. Bland våra medarbetare finns ett enormt kunnande och en stor vilja att dela med sig av sin kompetens. Vi värdesätter ny kunskap och satsar därför mycket på juniora tjänster såsom tekniksprånget, sommarjobb och ex-jobb. Hos oss finns det därför stora chanser till gemenskap med andra i liknande roller samt framtida utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som internationellt.

Vår innovativa styrka speglas bland annat inom det område vi kallar Bionic där vi söker lära av naturen för att skapa optimala rörelser, se gärna på YouTube ”Festo”  https://www.youtube.com/watch?v=5e0F14IRxVc och läs mer om oss på https://www.festo.se.