ASM Foods – Har du passion for choklad?

ASM Foods, en del av den Schweiziska koncernen Barry Callebaut, utvecklar i fabriken i Mjölby produkter för producenter inom livsmedelsbranschen. 

Med stor trendkänslighet och hög innovationsgrad skapas spännande lösningar för kunder inom ett flertal olika marknadssegment. Dessa produkter är till exempel choklad, dekorationer och fyllningar för glass- och konfektyrindustrin. Cirka 50% av försäljningen sker mot kunder i de nordiska länderna och resten är till kunder i övriga världen. Arbetsuppgifterna för en Tekniksprångare kan handla om allt från att skapa instruktioner, rapporter, analyser för hela fabriken men också egna projekt.

Vi på ASM Foods arbetar med vårt Lean program: Triple Zero där fokus är Noll olyckor, Noll kvalitetsavvikelser samt Noll förseningar mot kund. Här finns en möjlighet för Dig att lära sig mycket om hur produktionen går till, samarbete med andra men också glädje då vi jobbar ihop med att lyckas!