CBRE – Service till labb genom olika spännande projekt

CBRE är ett globalt företag med mängder av spännande utmaningar, roller och projekt att ta del av. Genom vår tillväxt, och de möjligheter som följer med det, interna och externa utbildningar, vardagens utmaningar och lärande kan vi erbjuda dig en lång, omväxlande och spännande karriär hos oss.

Vi söker nu två Tekniksprångare som till våren vill hjälpa oss att assistera i olika projekt för vår Lab Service verksamhet. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Ni kommer att vara en del av ett team som tillsammans arbetar med service och underhåll av tekniskt avancerade utrustningar som används inom modern läkemedelsforskning och laboratoriemiljö.

 

Vi vill att ni ska se på våra projekt och arbetsuppgifter med yngre ögon och perspektiv. Utöver arbetsuppgifterna som beskrivs nedan kan det tillkomma arbetsuppgifter som rör förbättringsarbete av olika slag.

• Data och analys: Hjälpa till att samla in data för uppdatering och kvalitetssäkring av instrumentdatabas. Exempelvis hjälpa till vid inventering och kartläggning av instrument. Mata in data, utvärdera och optimera befintliga analysmetoder och rapporter.

• Säkerhet och arbetsmiljö: Riskanalys, kvalitetsarbete, incidenthantering och rapportering. Exempelvis kartlägga befintliga manualer och procedurer. Ta fram nya instruktioner, identifiera och implementera egna kvalitetsförbättringar.

• Kalibrering: Delta i instrument kalibreringsprocessen. Utvärdera och optimera befintliga processer. Hjälpa till att mata in data och rapporter i kalibreringsdatabasen.

Vi söker dig som kan hjälpa oss och vill lära dig om vår verksamhet. Välkommen att skicka en ansökan där du beskriver dig själv och vilket område som intresserar dig mest, så hoppas vi att vi ses för intervju inom kort.