Dala Vatten och Avfall

En bättre miljö idag och för kommande generationer är Dala Vatten och Avfalls vision. Vi är ett regionalt VA- och Avfallsbolag i Dalarna som ägs av kommunerna Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Vår uppgift är att ta hand om avfallet som uppstår i dessa kommuner samt förse invånarna med dricksvatten och avloppsvattenrening. Huvudkontor med kundservice är beläget i Leksand.

Vill du veta mer om hur ett Vatten- och Avfallsbolag fungerar och vilka ingenjörskompetenser vi behöver i vår verksamhet? Hos oss har du möjlighet att lära dig ”hands on” vilka arbetsuppgifter som ingår i vårt ansvar och hur vi arbetar. Vi vill ha hjälp med att sammanställa och dokumentera processer och rutiner för hela verksamheten. Vår bransch genomgår en stor förändring och professionalisering och ditt arbete hos oss kommer att vara en viktig grund för att vi ska ta oss vidare. Du kommer att få arbeta med olika delar av organisationen med ett tydligt uppdrag att samordna processer och rutiner som redan finns dokumenterade så att vi både får samma utseende och struktur och en gemensam informationskälla. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du inte är rädd för att fråga eller ta egna initiativ. Du är nyfiken på vår bransch och tycker att det är kul att förstå hur man utför olika arbetsuppgifter i detalj. Du gillar att strukturera upp och dokumentera.

Välkommen med din ansökan!