Axel Johnson International – On the move since 1873

Axel Johnson International är en privatägd industrikoncern som förvärvar och utvecklar företag på strategiska nischmarknader, främst tekniska komponenter och industriella processlösningar. Vi äger idag 150 bolag i 30 olika länder och är över 4 400 medarbetare. Vår IT organisation arbetar för att ge alla vår bolag och användare support i olika IT ärenden.

Som Tekniksprångare på vår IT avdelning får du möjligheten att vara med att starta upp en webbtjänst för att hantera användares feedback och prioritering av förbättringsförslag i några av våra IT produkter. Det ingår också att vara delaktig i arbetet med att skapa information och kommunikationswebbplatser för våra it tjänster.
Du arbetar tillsammans med ett flertal personer på IT avdelningen och även få erfarenhet av hur det är att arbeta med modern teknologi i ett internationellt företag. Du kommer var placerad på vårat kontor i centrala Stockholm.
Vi söker tekniksprångare med ett stort intresse för IT och teknik med nyfikenhet för att lära och utvecklas. Du behöver var trygg i såväl svenska som engelska språket.