Stockholmshem

På Stockholmshem är vi stolta över att vi bygger och förvaltar hållbara bostäder och bostadsområden åt alla stockholmare. Hos oss är kunden verkligen i centrum. Vill du bli en del av en arbetsplats där vi jobbar med något så viktigt som människors hem och där vi vågar testa nya saker? Då är du välkommen att söka praktikplats hos oss.

Som praktikant hos oss får du en god insyn i planeringen och genomförandet av ombyggnadsprojekt och i hur man kan skapar en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Du kommer att få handledning av våra projektchefer inom ombyggnad och ta del av dennes vardag där du även kommer att få vara ett administrativt stöd samt få egna intressanta ansvarsområden.

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av stadsutveckling och boendemiljöer. Som person är du lyhörd, engagerad, noggrann och bra på att ta egna initiativ. Nu har du chansen att, genom Tekniksprånget, få komma och praktisera hos oss och få en inblick i hur det är att utveckla Stockholm.

Kanske ditt framtida yrkesval finns hos oss?