Apotea AB

Apotea.se som är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Vi som arbetar på apotea.se har lång erfarenhet av näthandel och sedan 2011 har vi Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek med ett heltäckande sortiment av både receptfria och receptbelagda läkemedel.

Men Apotea är mycket mer än så. Apotea har ett 38 000 kvm stort klimatsmart logistikcenter i Morgongåva med ca 600 anställda där vi ständigt arbetar med att effektivisera våra flöden och har därför inkluderat såväl robotar som automatiserade packmaskiner. Därtill driver företaget många projekt för att göra verksamheten mer miljövänlig och hållbar. Apotea har även samarbete med SOS barnbyar och WWF världsnaturfonden.

Vi på Apotea arbetar ständigt med att förbättra våra kunders upplevelse av såväl sajt som leverans till kund. Och här har vår IT-avdelningen en stor del i att vi lyckas med detta. Vi jobbar hela tiden med att effektivisera våra flöden samtidigt som vi utvecklar nya funktioner och lanserar nya spännande tjänster.