Dassault Systèmes – Providing virtual universes to imagine sustainable innovations

Dassault Systèmes, the 3DEXPERIENCE Company, hjälper företag att skapa hållbara innovationer genom virtuella världar. Våra världsledande lösningar förändrar hur produkter designas, produceras och används. Dassault Systèmes (3DS) produktlösningar främjar social innovation och utvidgar möjligheterna för den virtuella världen att förbättra den verkliga.

Dassault Systèmes erbjuder en möjlighet till praktik i en internationell miljö, fylld med spännande och innovativa lösningar. På kontoret i Stockholm arbetar ca 80 medarbetare med allt ifrån försäljning, till HR och utveckling av 3DS produkter.

Som praktikant hos oss kommer du vara en del av BIOVIA-applikationsutvecklingsteamet. Tillsammans med dem kommer du att vara involverad i utmanande och spännande projekt och stödja teamet i skapandet av enastående företagslösningar som används av stora kunder, särskilt inom life science-industrin.

Välkommen med din ansökan till 3DS!