Hitachi ABB Power Grids

Hitachi ABB Power Grids är en banbrytande teknikledare som bidrar till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. Vi hjälper till att hålla dina lampor på, fabrikerna igång, våra sjukhus och skolor öppna.

Kom som du är och förbered dig på att bli bättre när du lär dig av andra. Ta med din passion, ta med dig din energi och koppla in dig i ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation

Om du har ett gediget teknikintresse och en vetgirig personlighet kan vi erbjuda spännande möjligheter i en internationell miljö där du kommer att arbeta nära ingenjörer och delta i utvecklingen av din arbetsprocess. Är du redo för en ny spännande utmaning?
MACH-organisationen kommer under första halvåret 2021 att definiera processer och delprocesser som ska implementeras i det övergripande HVDC Integrated Management System.
Detta arbete är en del av initiativet i att ha ett globalt ISO -certifikat (ISO9001, 14001 och 45001) för HVDC.

Välkommen!