Plastal

Plastal är din fullservicepartner för termoplast inom fordonsindustrin som erbjuder formsprutning, lackering, montering och logistik. Med fyra toppmoderna tillverkningsanläggningar i Europa levererar vi kostnadseffektiva, avancerade plastlösningar från design till färdig produkt. Plastal erbjuder kompletta plastlösningar genom vårt engagemang för ständig förbättring, innovation och våra värdeord; respekt, utveckling och ansvar.

Som praktikant hos oss får man en bred och god förståelse hur det är att arbeta på en teknikavdelning inom fordonsindustrin. Hos oss får man ta del av service och underhåll av verktyg och maskiner, planering, utveckling och mycket mer. Man kan få lära sig att:
– Interagera i industriell miljö
– Förstå produktflöden
– Analysera kvalitetsutfall
– Förstå linbalansering och tillämpa tidsstudier

Hoppas vi fångat ditt intresse!