MSE – Mjölby Svartådalen Energi

Vår vision är att vi bygger världens mest resurseffektiva region. Genom att tänka nytt och vara nyfikna utvecklar vi ständigt nya smarta lösningar – för Linköping, Mjölby och Katrineholm samt för en hållbar framtid.

Vi på MSE jobbar med att skapa en långsiktig hållbar energiförsörjning och utveckla infrastruktur som skapar förutsättningar för tillväxt i Mjölbyregionen. Vi ingår i Tekniska verken-koncernen som är runt 1000 anställda och i Mjölby är vi cirka 70 medarbetare som trivs i en lättsam företagskultur som präglas av våra värdeord – samarbete, engagemang och respekt. De vägleder hur vi arbetar och agerar internt och externt. Känner du igen dig i dem och dessutom är social och målinriktad kan det vara just dig vi söker.

Inom Tekniska verken-koncernen jobbar man med hållbar samhällsutveckling i Mjölby, Linköping och Katrineholm och erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel.