Trans-Auto

Ingenjörsfirma Trans-Auto AB i Södertälje säljer produkter, tjänster och system för mobila, marina och industriella drivlinor. Våra produkter innefattar bland annat transmissioner, axlar, bromssystem, oljekylare, marinväxlar, vattenjet och kontrollsystem som används för framdrivningen av arbetsbåtar (tex. färjor, lotsbåtar och militära båtar) och tunga fordon (tex. skogsmaskiner, gaffeltruckar och gruvfordon). Vi arbetar även med service och modifiering av de produkter vi säljer. Vi samarbetar med världsledande varumärken och tillverkare inom våra fokusområden.

Med en bred teknisk expertis och hög servicegrad kan vi erbjuda våra partners ett komplett stöd under hela affärsprocessen. Trans-Auto AB utvecklar sin produktportfölj kontinuerligt genom nya partners och strategiska företagsförvärv. I dagsläget finns vi representerade i Sverige, Norge, Finland och Ryssland. Vi är idag ca 50 anställda i Norden. Vi är en del av den globala industrikoncernen Axel Johnson International, och det finns goda möjligheter för utveckling både inom Trans-Auto och andra systerbolag inom koncernen.