Locum

Locum är ett fastighetsbolag som ägs av Region Stockholm och ansvarar för förvaltning av regionens sjukhus. Vi förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter. Kanske har du någon gång funderat över vilka det är som bygger om på den avdelningen du besöker på sjukhuset, eller undrar hur man inom vården får hjälp att…

Indexator

Indexator är ett världsledande företag som tillverkar rotatorer med tillbehör. Vi säljer våra egenutvecklade produkter till mer än 40 marknader över hela världen och våra kunder är ledande tillverkare av basmaskiner och utrustning för bland annat skogsbruk, materialhantering, återvinning och transport. Kvalitet, hållbarhet och ständiga förbättringar är viktiga ledstjärnor för oss. Vi har samlat vårt vinnande…

Högskolan i Gävle – Förstahandsvalet för alla som vill göra skillnad

Högskolan i Gävle har som vision att vara förstahandsvalet för alla som vill göra skillnad. Vi erbjuder ett 60-tal utbildningsprogram och 300 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Högskolan i Gävle är en av Sveriges populäraste högskolor utifrån söktrycket. Vi har 16 000 studenter, 750 anställda och ett samlat…

Haldex

Haldex utvecklar och tillverkar komponenter och system för chassi, broms och fordonsdynamik hos tunga fordon – lastbilar, bussar och släpvagnar. Historiken är lång och samlade kunnandet är stort inom företaget. Den generella kulturen av säkerhet och kvalitet kopplat till leverans av säkerhetsprodukter genomsyrar allt vi gör. Haldex’ kultur sammanfattas väl av vår vision: ”Driving innovation…

H2 Green Steel

H2 Green Steel grundandes 2020 och meddelade några månader senare att vi planerar att bygga en storskalig fossilfri stålproduktion i Norrbotten. Vi beräknar att producera cirka fem miljoner ton fossilfritt stål innan år 2030. På så sätt ska vi bidra till klimatomställningen av den europeiska stålindustrin som annars är en av industrierna med störst koldioxidutsläpp.…

Gävle kommun

Digitaliseringsenheten på Gävle kommun arbetar med utvecklingsuppdrag tillsammans med alla kommunens verksamheter som till exempel skola, omsorg och stöd, kultur, trafik och miljö. Arbete med att ständigt förbättra verksamheten med hjälp av teknik och nya arbetssätt är en stor del av vår vardag. Allt med syftet att förenkla för medborgarna och förbättra upplevelsen av Gävle…

Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Som praktikant blir du en del av Deloittes framgångsrika Consultingverksamhet på drygt 300 personer i…

CSN – Centrala studiestödsnämnden

Utbildning är en av sakerna som tar oss framåt i livet. På CSN administrerar vi det svenska studiestödet. Vi bidrar till att förverkliga människors drömmar och mål, varje dag. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall. Vi vill ge alla medarbetare möjligheten att växa och utmanas. CSN är i…

Borealis

With head offices in Vienna, Austria, Borealis employs 6,900 employees and operates in over 120 countries. In 2019, Borealis generated EUR 8.1 billion in sales revenue and a net profit of EUR 872 million. OMV, the Austria-based international oil and gas company, owns 75% of Borealis, while the remaining 25% is owned by a holding…

Baxter – This is where you save and sustain lives!

At Baxter, we are deeply connected by our mission. No matter your role at Baxter, your work makes a positive impact on people around the world. You’ll feel a sense of purpose throughout the organization, as we know our work improves outcomes for millions of patients. Baxter’s products and therapies are found in almost every hospital…