Workshops och webbinarier för handledare

Nu har du chansen att anmäla dig till våra uppskattade workshops för handledare. Under intensiva 1,5 timme fokuserar vi på att ge dig verktygen för att skapa en bra praktik för en ung person som har liten eller kanske ingen arbetslivserfarenhet.

Vad bör man tänka på? Hur förbereder man sig på bästa sätt? Vad gör man om man stöter på problem? Ta även chansen att träffa andra handledare inom Tekniksprånget som kan dela med sig av sina tankar och sin kunskap gällande handledarskap. Vi erbjuder endast introduktionen digitalt genom webbinarier.

Tekniksprångets workshops för handledare hålls inför praktikperiodens början, i januari/februari samt augusti/september. För att workshoptillfället ska vara givande för samtliga deltagare har vi ett minimum krav på 5 anmälda deltagare för att workshoptillfället ska bli av.

Ska du vara handledare hösten 2022?
Varmt välkommen att delta i någon av våra handledarintroduktioner:


Webbinarium – onsdag 17 augusti, 10.00-11.30 – Anmäl dig här 

Webbinarium – torsdag 18 augusti, 13:00-14:30 – Anmäl dig här 

Webbinarium – onsdag 24 augusti, 10:00-11:30 – Anmäl dig här 

Webbinarium – torsdag 25 augusti, 13.00-14.30 – Anmäl dig här 

Webbinarium – onsdag 31 augusti, 10.00-11.30 – Anmäl dig här 


GDPR och Tekniksprånget
Vi vill informera dig om att vi sparar de personuppgifter du lämnar till oss i samband med din anmälan till handledarträff i enlighet med vår integritetspolicy. Personuppgiftsansvarig är Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA och du kan läsa mer om Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVAs integritetspolicy här www.iva.se/Integritet.

Har du några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på:
Tekniksprånget
tspraktikant@iva.se 
och/eller
Personuppgiftsansvarige
Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA
info@iva.se