Besök en skola eller ta över vår Instagram och berätta om Tekniksprånget

Ta chansen att inspirera andra till Tekniksprånget. Som praktikant har du en unik chans att inspirera och peppa de som fortfarande går på gymnasiet. Besök din gamla skola och berätta för treorna vilken chans Tekniksprånget är. Fyll i formuläret nedan så skickar vi material.

Praktiskt fungerar det så att du själv tar kontakt med en skola (eller fler) och kollar att du får komma dit och prata. De allra flesta arbetsgivarna tycker det är helt ok att det ingår i din praktik att göra skolbesök men glöm inte att fråga din handledare om det är ok. När du bokat besök och fått ok från skolorna (ett tips är att ta kontakt med studie- och yrkesvägledare när du kollar om du får komma) så fyller du i formuläret nedan. Då skickar vi material till dig. Tänk på att om ni är flera som ska besöka en skola tillsammans, så räcker det med att en av er beställer material. 

Om du vill ha en färdig PowerPoint inför ditt besök kan du maila tspraktikant@iva.se. Du kan använda den som den är eller ta bort/lägga till grejer som du tycker passar. Glöm inte att fylla i de slides som handlar om din praktik.

Du kan också gästa vår Instagram! På vår Instagram lägger tekniksprångare upp inlägg och stories för att visa upp sin arbetsplats. Får du resa, koda eller gymma på företagsgymmet? Visa upp det! Att hålla i vår Instagram har varit ett mycket uppskattat sätt för både tekniksprångare och arbetsgivare att visa upp vad en praktik genom Tekniksprånget kan innebära.
Maila till tspraktikant@iva.se för att boka en vecka.  

Vill du göra ett skolbesök och berätta om Tekniksprånget? Anmäl dig här

Ditt fullständiga namn (obligatorisk)

Ange var du gör praktik (obligatorisk)

Skola/skolor du ska besöka (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Postadress dit vi ska skicka material: (obligatoriskt)

Namn eller Företag på adressen

Postadress

Postnummer

Postort

Skriv "JA" om du vill ha material skickat till dig